Avcılar / İstanbul

Öğrenci Yurtları

Kilis Vakfı Öğrenci Yurtları

Alev-Yaşar Aktürk Kilis Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu

Vakıf Başkanımız Yaşar Aktürk, Avcılar’da bulunan özel bir öğrenci yurdunu satın alarak Kilis Vakfı’na bağışladı. Yakın bir zaman önce vefat eden eşi Alev Aktürk ile kendi adını birlikte taşıyan yurtta başarılı ve maddi durumu çok iyi olmayan öğrenciler kalmaktadır.

Merkezi ısıtma sistemi olan yurdumuzda odalarımızda; klima, mini buzdolabı, televizyon, her öğrenci için özel çalışma masası, banyo-tuvalet, giysi dolabı, ayakkabı dolabı ve internet hizmeti verilmektedir.

Ücretsiz oluşu ile Türkiye’de eşi benzeri olmayan yurdumuzda spor salonu, yemekhane, kütüphane, dinlenme salonu, çamaşır odası, asansör ve hayatı kolaylaştıracak pek çok hizmet bulunmaktadır.

Kız Öğrenci Yurtları

Selim Tekdirlik, Mehmet Gesoğlu, Hüseyin Okatan ve Nadir Keloğlu tarafından Kilis Vakfı’na bağışlanan ve uzun yıllar öğrencilerimize Topkapı’da hizmet eden emektar binamız Vakıf yönetiminin aldığı karar ile yıkılmış ve yerine modern bir kız yurdunun yapılması için inşaata başlanmıştır.

Yapımına başlanan Kilis Vakfı Kız Öğrenci Yurdunun çalışmlarını vakıf başkanı Yaşar Aktürk bizzat takip etmekte, yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirilmesi için üstün çaba harcamaktadır.

Kayıt İçin İstenilen Belgeler