Avcılar / İstanbul
Avcılar / İstanbul

Kilis Vakfı

Image link

İnsana yapılan yatırım her şeyden üstündür.

Kilis Vakfı, Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir sivil toplum hareketidir. Eğitim, Kültür ve Sağlık alanlarında çalışmalar yapan Kilis Vakfı’nın ana hedefi İnsandır.

Vakıf kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye burs vermiş olup çok sayıda öğrenciye de yurt imkânı sunmuştur.

Halen İstanbul Avcılar’daki Alev – Yaşar Aktürk Kilis Vakfı Erkek Öğrenci yurdunda öğrencilerimize barınma ve yemek hizmeti vermekteyiz.

Ayrıca Topkapı’da yıllarca öğrencilerimize hizmet veren emektar binamızı yıktık ve yeniden modern bir kız yurdu yapmak için inşaata başladık.

Başkanımızın Yaşar Aktürk’ün liderliğinde gerek Kilis ve gerekse de İstanbul’da sayısız hizmetler vermeye devam etmektedir.

Vakıf Faaliyet Raporu

Kilis Vakfı Yönetimi Kurulu

22 Ocak 2023 Pazar günü İstanbul Zurich Hotel’de yapılan Genel Kurulumuzda Yaşar Aktürk Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu oy birliği ile göreve seçilmişlerdir.

Yaşar Aktürk (Başkan)

Aslı Aktürk Pehlivanlar (Başkan Veklili)

İhsan Bıyıkbeyi (Genel Sekreter)

Nadir Keloğlu (Başkan Yardımcısı)

Coşkun Karabaşoğlu (Başkan Yardımcısı)

Tahsin Pamukçuoğlu (Başkan Yardımcısı)

Ali Alcellat (Başkan Yardımcısı)

Mehmet Yıldırım

İsmail Hatabay

Dr. Faruk Yerlioğlu

Ahmet Söğüt

Yusuf Şerefoğlu

Ayrıca aynı genel kurulda denetleme kuruşlu da şu şekilde oluşmuştur.

Av. Fatih Volkan (Denetleme Kurulu Başkanı)

Metin Mercmek (Üye)

Şahin Yağcı (Üye)