Avcılar / İstanbul

Başkanın Mesajı

Image link

Sevgili Gençler Aziz Milletim

Kilis Vakfı olarak yıllardır eğitim, kültür ve sağlık alanlarında karşılıksız hizmetler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Başta şahsım olmak üzere tüm arkadaşlarımla beraber bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

Bizler Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesini istiyoruz. İşte bu nedenle okullar ve yurtlar açıp öğrencilere karşılıksız burs veriyoruz.

Yurtlarımızdan mezun olan gençlerimiz milletvekili, savcı, hakim, doktor, öğretmen, mühendis olarak milletimize hizmet etmektedirler.

Pandemi ve deprem gibi en zor zamanlarda vakfımız elini taşın altına koymuş devletimize ve milletimize destek olmuştur.

Hizmetlerimiz asla bitmeyecek ve artarak devam edecektir. Bu hizmetlerde yanımızda olan, tüm yönetim kurulu üyelerine, vakıf üyelerine, ve vakfımıza burs veren bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.

Saygılarımla…

Yaşar AKTÜRK